Mokslo metų užbaigimo šventė

    Vasariškai šiltą, saulėtą rytą mokyklos kieme susirinko 5-10 klasių mokiniai, kuriems ši diena skelbė mokslo metų baigimą, o dešimtokams skambutis nuskambėjo paskutinį kartą. Šventę pradėjome šv. Mišiomis Šventežerio bažnyčioje. Po šv. Mišių mokslo metų šventė vyko mokyklos kieme. Sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorius Edmundas Čečėta, kuris pasidžiaugė mokinių pasiekimais ir už didžiausią asmeninį indėlį įteikė Lietuvos istorinę vėliavą penktokui Erikui Kvederiui, mokytojai Vitalijai Tumasonienei ir mecenatui Juozui Megelinskui.  Mokyklos pavaduotoja ugdymui Aušrinė Mocejūnienė pristatė mokinių mokymosi rezultatus ir mokinių padarytą mokymosi pažangą. Tradiciškai įteiktos mokyklos padėkos už labai gerą mokymąsi, aktyvią veiklą, puikų ir labai gerą lankomumą bei mokyklos vardo garsinimą.
    Sveikinimo žodžius skyrė ir atvykę svečiai: Lazdijų rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistė Jūratė Jasiulevičienė, Šventežerio seniūnijos seniūnė Aldona Burbienė, „Pietų Megrame“ generalinis direktorius Juozas Megelinskas. 
    Šventę vedė devintokai, kuriems išeinantys dešimtokai paskyrė saugoti mokyklą ir joje esantį turtą. 
    Dešimtokų auklėtoja Vitalija Tumasonienė linkėjo sėkmingo skrydžio savo auklėtiniams. 
    Į dangų kilo balionai, simbolizuojantys dešimtokų skrydį į platų pasaulį. Dešimtokai kartu su tėveliais padovanojo ir pasodino medelį.
 
    Trumpam atsisveikinsime su mokykla, ilsėsimės, keliausime, džiaugsimės vasara. 🏖🌞
Linkime gražios vasaros ir iki susitikimo rudenį!

Šventės akimirkos →